22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Βρε πως μεγάλωσε το twitter…

    Έτσι ξεκίνησε το twitter....

    To twitter έγινε 6 χρονών εχθές. Ορόσημο για το δημοφιλές microblogging site που υπερηφανεύεται πως είναι το κοινωνικό δίκτυο που έχει καταπολεμήσει την φλυαρία. Δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να πεις με 140 χαρακτήρες, έτσι δεν είναι;

    Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πτοούνται από αυτό, καθώς tweetάρουν ασυστόλως, οπότε μπορούν να εκτονώνουν την φλυαρία τους μία χαρά….

    Το twitter απεκάλυψε εχθές, πόσο έχει μεγαλώσει από το 2006. Έχει περισσότερους από 140 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, οι οποίοι στέλνουν περισσότερα από 340 εκατομμύρια tweets κάθε μέρα. Πράγμα που σημαίνει πως 1 δισεκατομμύριο tweets εμφανίζονται κάθε 3 μέρες, αριθμός που είναι παραπάνω από εντυπωσιακός.

     Δεν ήταν έυκολο όμως να φτάσει το Twitter μέχρι εκεί… Χρειάστηκαν 3 χρόνια, 2 μήνες και μία μέρα για να φτάσει το ορόσημο των 1 δισεκατομμυρίων tweets και χρειάστηκαν 16 μήνες για να φτάσουν τον αριθμό των 500.000 χρηστών.

    Εντυπωσιακό είναι όμως και το γεγονός ότι το Twitter είχε και δραματική αύξηση των χρηστών του, αφ’ ότου ενσωματώθηκε στο iOS… 40 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες μετρήθηκαν από τον Σεπτέμβριο.

     Εμείς, ευχόμαστε χρόνια πολλά στη δημοφιλή υπηρεσία. Από όλα τα κοινωνικά δίκτυα, το Twitter έχει αποδείξει πως έχει την μεγαλύτερη επιρροή στους χρήστες του αλλά και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ειδησεογραφία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles