24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Βρεφικό gamepad της Fisher-Price μετατράπηκε σε χειριστήριο για Elden Ring

    Φανταζόσουν ποτέ ότι με ένα βρεφικό gamepad της Fisher-Price θα μπορούσες να παίξεις δημοφιλή video games; Κάποιος κατάφερε, λοιπόν, να μετατρέψει αυτό το φτηνό παιχνίδι σε ένα ολοκληρωμένο Xbox gamepad με όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να παίξει Elden Ring!

    Το απίστευτο της υπόθεσης δεν είναι μόνο η μετατροπή, αλλά το γεγονός ότι κατάφερε να διατηρήσει όλες τις λειτουργίες παιχνιδιού, μάθησης και τους ήχους του παιχνιδιού της Fisher-Price. Ποιος είναι αυτός που τα κατάφερε; Πρόκειται για τον Dylan “Rudeism” Beck, έναν γνωστό Twitch streamer, ο οποίος τερμάτισε το Dark Souls III χρησιμοποιώντας ένα μόνο κουμπί και έχει εκπλήξει αρκετές ακόμα φορές την gaming κοινότητα με τα επιτεύγματά του.

    Παρόλα αυτά, ο ίδιος δήλωσε πως οι λειτουργίες που πρόσθεσε στο παιχνίδι της Fisher-Price, ώστε να το μετατρέψει σε χειριστήριο Xbox αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του κατορθώματα.

    Διαβάστε επίσης:

    O αγαπημένος Σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς “λιώνει” με το Gran Turismo 7 σε απολαυστικό video!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles