13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βρες το δικό σου καλοκαίρι μόνο στο Public με πάνω από 1 εκατομμύριο επιλογές!

    Smartphones, βιβλία, wearables, φορητά ηχεία, αξεσουάρ, στρώματα- φουσκωτά, εξοπλισμός παραλίας, παιχνίδια και ότι άλλο φαντάζεσαι που θα κάνει το καλοκαίρι σου μοναδικό!

    Public summer 1

    Το Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 55 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε καλεί να βρεις το δικό σου μοναδικό καλοκαίρι με πάνω από 1.000.000 επιλογές, για όλα όσα μπορείς να χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι.

    Σε όλα τα καταστήματα Public και στο public.gr, θα βρεις τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για να σχεδιάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι.

    Ενδεικτικά στα Public θα βρεις:

    Και επειδή καλοκαίρι χωρίς μουσική δεν γίνεται, αν δεν έχεις ήδη προγραμματίσει να βρεθείς σε κάποιο καλοκαιρινό μουσικό event, εισιτήρια του οποίου μπορείς να βρεις στο tickets.public.gr ή στα καταστήματα Public, ή δεν έχεις ακόμα επισκεφτεί τα Public για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου cd/lp στις καλύτερες τιμές, τότε πάτα εδώ και βρες τις μοναδικές καλοκαιρινές playlists που δημιούργησε το Public στο Spotify. Μπες σε summer mood με καλοκαιρινά hits, reggae και jazz επιλογές που θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση.

    Διψάς για καλοκαίρι; Για όλα όσα περίμενες, έλα στο Public.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles