12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βρετανική κυβέρνηση: Το “The Crown” πρέπει να διευκρινίζει στους θεατές του ότι είναι προϊόν μυθοπλασίας

    Η σειρά “The Crown”, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές αυτή την εποχή στο Netflix λόγω της διάθεσης του τέταρτου κύκλου της, συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις στη Βρετανία.

    Έτσι, μετά το παλάτι, που γνωρίζουμε ότι δεν είναι ενθουσιασμένο με την απεικόνιση των γεγονότων, ενοχλημένη φαίνεται να είναι και η βρετανική κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Πολιτισμού της χώρας, Oliver Dowden καλεί το δίκτυο να παίζει μία “προειδοποίηση” πριν τους τίτλους αρχής, η οποία να αναφέρει ξεκάθαρα ότι η σειρά είναι “προϊόν μυθοπλασίας”.

    Η βρετανική κυβέρνηση πιστεύει ότι, χωρίς αυτή την προειδοποίηση, οι θεατές που δεν έχουν ζήσει τα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται στη σεζόν θα μπορούσαν να “μπερδευτούν” και γι’ αυτό το Netflix πρέπει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

    Η τέταρτη σεζόν τουThe Crown” διαδραματίζεται στα 70s και τα 80s περιλαμβάνοντας γενονότα, όπως η άνοδος και η πτώση της Margaret Thatcher, ο πόλεμος των Falklands, αλλά και ο γάμος της Lady Diana Spencer με τον πρίγκιπα Κάρολο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles