16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βρέθηκε αυτός που θα παίξει τον villain Apocalypse στο επερχόμενο X-Men

    Oscar Isaac. Εάν δεν σας λέει κάτι αυτό το όνομα, καλά θα κάνετε να το συγκρατήσετε γιατί θα το ακούτε συνέχεια από εδώ και πέρα. Ο ταχύτατα ανερχόμενος ηθοποιός, που έκανε αίσθηση με την ερμηνεία του στο Inside Llewyn Davis των Coen, είχε εμφανιστεί και στο Drive, ενώ ακούει πολύ κολακευτικά σχόλια για το επερχόμενο A Most Violent Year, είναι εκείνος που θα αναλάβει villain καθήκοντα στο X-Men: Apocalpse. Α ναι, ξεχάσαμε και κάτι ακόμα. Τ0 2015 θα παίξει και σε μία… μικρή παραγωγή ονόματι Star Wars: Episode VII-The Force Awakens.

    apocalypse

    Ο πολύ “hot” αυτή την εποχή λοιπόν Ιsaac θα ερμηνεύσει τον Apocalypse, τον πανίσχυρο mutant που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αρχαία Αίγυπτο και θα είναι ο βασικός αντίπαλος των Χ-Men στο φιλμ που αναμένεται στις 27 Μαίου του 2016. Αν εξαιρέσουμε τους ήδη γνωστούς, Michael Fassbender, James McAvoy και Jennifer Lawrence που θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ο Isaac είναι ο πρώτος από τους καινούργιους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.

    oscar-isaac

    Όπως αποκάλυψε επίσης ο σκηνοθέτης Bryan Singer, το φιλμ θα επικεντρωθεί σ΄ένα μαζικής καταστροφής concept αυτή τη φορά, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα το franchise. Με την εμφάνιση του Apocalypse πλέον υπάρχει και ο χαρακτήρας και ο χώρος στην ταινία για να τραβήξει προς τα εκεί το φιλμ. Ό,τι καλύτερο για τον ρόλο του Isaac δηλαδή…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles