18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Βρέθηκε η Diana Ross για την ταινία Michael

    Η ταινία Michael βρίσκει νέους ηθοποιούς προκειμένου να υποδυθούν την Diana Ross και τον ιδρυτή της Motown Records. Η επερχόμενη βιογραφική ταινία ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του Βασιλιά της pop, Michael Jackson.

    Η ταινία σκηνοθετείται από τον Antoine Fuqua του The Equalizer και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2025. Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έχει προσθέσει τώρα δύο ακόμα μέλη στο καστ, που είναι ο Larenz Tate και η Kat Graham.

    Ο Tate θα υποδυθεί τον ρόλο του Berry Gordy, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Motown Records. Η Graham θα ενσαρκώσει τη μεγάλη Diana Ross, η οποία βοήθησε στην είσοδο των Jackson 5, και κατ’ επέκταση του ίδιου του Jackson, στον μουσικό κόσμο και στην αποδοχή από το ευρύ κοινό.

    Η Graham είναι γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο The Vampire Diaries, όπου υποδύθηκε την Bonnie Bennett. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες,  συμπεριλαμβανομένων των How It Ends, All Eyez on Me και Cut Throat City. Ο Tate, από την άλλη, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Crash και το Girls Trip. Η συμμετοχή σε μια μουσική βιογραφία όπως το Michael δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Tate. Προηγουμένως, ενσάρκωσε το ρόλο του Quincy Jones στην ταινία Ray του 2004.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles