23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Βρέθηκε ο νέος James Bond – Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση

    Προ των πυλών βρίσκεται η ανακοίνωση του επόμενου James Bond, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο ηθοποιός που φημολογείται ότι έχει επίσημα επιλεγεί από τους δημιουργούς βρίσκεται ήδη στο ραντάρ μας για κάποιο χρονικό διάστημα και έρχεται από το MCU.

    Πρόκειται για τον Aaron Taylor-Johnson, τον αστέρα των Kick-Ass, Avengers: Age Of Ultron, Nocturnal Animals και Bullet Train, ο οποίος θα αποτελέσει τον έβδομο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον πράκτορα 007 στις επόμενες ταινίες. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Taylor-Johnson έχει κάνει ήδη το screen test για το ρόλο και κέντρισε το ενδιαφέρον των παραγωγών του Bond, Barbara Broccoli και Michael J Wilson.

    Ακόμα δεν έχει επισήμως αποδεχτεί το εμβληματικό ρόλο, αλλά μια πηγή είπε στη Sun: “Ο Bond είναι του Aaron, αν θέλει να τον δεχτεί” και η επίσημη προσφορά “είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντηση του.”

    Η πηγή της Sun πρόσθεσε: “Ο Aaron θα υπογράψει το συμβόλαιό του στις επόμενες ημέρες και μπορούν να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη ανακοίνωση.”

    Έτσι, λοιπόν, δε θα δούμε την ποικιλομορφία στο κάστινγκ που συζητήθηκε τόσο το προηγούμενο διάστημα. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι ο Taylor-Johnson είναι ένας ευέλικτος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο από ικανός να διαδεχθεί τον Daniel Craig μετά του No Time To Die το 2021. Φυσικά, μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημη ανακοίνωση από την Eon Productions, η οποία παράγει τις ταινίες, ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη.

    Παρά την επανειλημμένη δήλωση της παραγωγού του 007, Barbara Broccoli, ότι “δεν έχουν καν αρχίσει” τη διαδικασία διαμόρφωσης της επόμενης ταινίας του James Bond, ενδέχεται σύντομα να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την ταυτότητα του μελλοντικού εμβληματικού κατασκόπου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles