15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βρέθηκε ο νέος Superman; Έχουμε απάντηση δια στόματος James Gunn

    Τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πολύς λόγος για την επερχόμενη ταινία Superman, καθώς οι ανατροπές είναι συνεχείς. Αρχικά, οι fans ανέμεναν ο Henry Cavill να φορέσει ξανά τη στολή (ο ίδιος άλλωστε το ανακοίνωσε), μόνο και μόνο για να τον δουν να προχωρά μέσα σε σύντομο διάστημα σε “άβολες” ανακοινώσεις σχετικά με την αποχώρησή του από το franchise.

    Η συνέχεια στην ιστορία ήρθε από το νέο αφεντικό της DC, τον James Gunn. Ο γνωστός σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα αναλάβει το “τιμόνι” και θα βρεθεί πίσω από την ανάπτυξη της επόμενης ταινίας. Φήμες μάλιστα ήθελαν τον ηθοποιό Logan Lerman να πρωταγωνιστεί στο «Man of Steel, Superman: Legacy», όμως οι φήμες τώρα διαψεύδονται από τον Gunn, o οποίος ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το ποιος θα υποδυθεί τον ήρωα.

    Απαντώντας στον ισχυρισμό ενός θαυμαστή ότι πρώτος στην επιλογή του Gunn είναι ο Lerman, ο σκηνοθέτης έγραψε: «Για την ιστορία, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός». Και πρόσθεσε: «Παιδιά, αυτό δεν είναι θάψιμο για τον ηθοποιό. Δεν ξέρω πολλά ονόματα ηθοποιών. Τώρα που μου λέτε ποιος είναι, τον αναγνωρίζω από πράγματα που έχει κάνει και πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος. Αλλά δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και δεν έχει συζητηθεί το όνομά του στο να παίξει τον Superman».

    Διαβάστε επίσης:

    Margot Robbie, Scarlett Johansson και Tom Hanks στην ανατρεπτική κωμωδία «Asteroid City» (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles