13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Βρήκαμε το μέρος όπου το smartphone σου μετατρέπεται σε εμπειρία και αποκτάει αξία!

    Το smartphone μας αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Άλλωστε, κοιτάζοντας την οθόνη του, αποκτούμε πρόσβαση σε έναν ξεχωριστό κόσμο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω, καθώς με τις φωτογραφικές δυνατότητες του, ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, σού δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις για πάντα τις πιο αγαπημένες σου στιγμές, αφήνοντας ουσιαστικά το δικό σου αποτύπωμα στο χρόνο.

    smiling-woman-rack-focus-smartphone

    Προέκταση του εαυτού μας αλλά και απαραίτητη βασική ανάγκη που βελτιώνει τη ζωή μας, το smartphone μας είναι μια άκρως «σοβαρή υπόθεση» και η αγορά του απαιτεί πολλές φορές προσεκτική σκέψη, έτσι ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή. Με τα αναρίθμητα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις διαφορετικές προσεγγίσεις που έχει το κάθε smartphone, σίγουρα η τελική επιλογή της συσκευής που σού ταιριάζει απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις όμως και πολύ, καθώς μία επίσκεψη στο πλησιέστερο Public είναι βέβαιο ότι θα σου λύσει τα χέρια! Σε ένα κατάστημα Public σε περιμένει μια τεράστια γκάμα από όλα τα αγαπημένα brands της αγοράς, με τους μεγαλύτερες κατασκευαστές (όπως η Apple, η Samsung, η Huawei, η Xiaomi κ.ά.), να σε καλούν για να γνωρίσεις καλύτερα και να δοκιμάσεις από κοντά τις προτάσεις τους.

    download

    Και επειδή η ενασχόληση μας με την κινητή τηλεφωνία δεν σταματάει απλώς με την αγορά μιας συσκευής, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσεις έναν πλούσιο κόσμο που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για το κινητό σου τηλέφωνο. Ανθεκτικές θήκες που αντέχουν σε όλες τις κακοτοπιές, ακουστικά και hands-free που σού επιτρέπουν να ακούς τα αγαπημένα σου tunes και παράλληλα να επικοινωνείς με crystal-clear απόδοση ήχου, κάρτες μνήμης που αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου, αλλά και powerbanks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όταν το smartphone σου θα «διψάει» για περισσότερη μπαταρία… Η γκάμα των mobile προϊόντων και των αξεσουάρ που θα βρεις στα Public είναι πραγματικά ανεξάντλητη!

    Public 34

    Δίπλα σε κάθε ανάγκη σου! 

    Εμείς όμως με μία επίσκεψη μας σε ένα κατάστημα Public  βρήκαμε και μοναδικές υπηρεσίες, αλλά και εξειδικευμένο service που έδωσαν αξία στο παλιό μας κινητό! Ποιες είναι αυτές; Για παράδειγμα, με την υπηρεσία Trade & Save του Public δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ πίσω από τις εξελίξεις, καθώς έχεις τη επιλογή να πουλήσεις το παλιό σου smartphone και να βοηθηθείς αρκετά, έτσι ώστε να αγοράσεις το κινητό που πάντοτε ονειρευόσουν με σημαντική έκπτωση. Εφόσον έχεις στην κατοχή σου μια παλιά συσκευή και η οποία δεν έχει υποστεί ιδιαίτερες φθορές στο πέρασμα του χρόνου (όπως σπασίματα, γρατσουνιές ή προβλήματα στο software που να την καθιστούν μη λειτουργική), τότε θα επωφεληθείς στο maximum με το να την ανταλλάξεις με μια καλύτερη και να γλιτώσεις χρήματα. Η υπηρεσία Trade & Save υποστηρίζει δεκάδες μοντέλα, οπότε δεν χρειάζεται άλλος χρόνος για χάσιμο, πάτα άμεσα εδώ για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τα υποστηριζόμενα μοντέλα.

    mobile check Public 2

    Και επειδή οι καινοτόμες υπηρεσίες ανέκαθεν αποτελούσαν διακριτικό γνώρισμα του Public, πρόσφατα παρουσιάστηκε η υπηρεσία: Mobile Check, η οποία προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργίας του παλιού smartphone σου, έτσι ώστε να μπορείς στη συνέχεια να το μεταπωλήσεις με την υψηλότερη δυνατή τιμή. Ένας έμπειρος τεχνικός του Public θα αναλάβει να ελέγξει την συσκευή σου, σε περισσότερα από 8 σημεία (όπως οθόνη, ήχος, αισθητήρες, physical buttons, κάμερες, συνδεσιμότητα, software κ.ά.) και εφόσον το smartphone σου περάσει όλα τα tests με επιτυχία, τότε θα σου δώσει ένα πιστοποιητικό καλής λειτουργίας. Αυτή η γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου, μαζί με τα σχόλια και τα συμπεράσματα από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό των Public αποτελεί ένα πραγματικά «δυνατό χαρτί» στα χέρια σου, έτσι ώστε το παλιό σου κινητό να αποκτήσει και πάλι… «αξία»! H υπηρεσία Mobile Check διατίθεται δύο εκδόσεις («απλή» και «plus») στα 9,99 και 19,99 ευρώ αντίστοιχα, ανάλογα με τα σημεία που ελέγχει. Περισσότερο info για το Mobile Check μπορείς να βρεις εδώ.

    Μην χάνεις χρόνο, επισκέψου ένα από τα 55 καταστήματα Public και δώσε αξία στο κινητό σου!             

    PUBLIC LOGO

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles