21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βρήκε το δάσκαλό του ο απατεώνας του Tinder! Γυναίκα στο Instagram του απέσπασε 6.000 δολάρια

    Είναι γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν! Γι’ αυτό, δεν περιμένουμε ξαφνικά ο απατεώνας του Tinder να μεταμορφωθεί σε καλό παιδί, ειδικά μετά από τη δημοσιότητα που πήρε με την προβολή του σχετικού ντοκιμαντέρ στο Netflix. Όπως όλα δείχνουν όμως, ήρθε η στιγμή να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, προκειμένου να δικαιωθούν όλες αυτές οι γυναίκες που εξαπάτησε. Βρέθηκε άλλωστε αυτή που, μέσω Instagram, τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα!

    Πιο αναλυτικά, ο Shimon Hayut συνομίλησε στο Instagram μια γυναίκα με επιβεβαιωμένο λογαριασμό, η οποία του ανέφερε ότι ο σύντροφός της εργαζόταν στη Meta του Mark Zuckerberg. Εκείνος προσπάθησε, εκμεταλλευόμενος τη δημοσιότητα της περιόδου, να επιβεβαιώσει το προφίλ του στο Instagram και να εξασφαλίσει το πολυπόθητο μπλε τικ, στην πλατφόρμα. Η άγνωστη του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει, χρειαζόταν όμως ένα αντάλλαγμα της τάξεως των 6.000 ευρώ. Μάλιστα, τον διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα αποκτούσε το μπλε τικ αλλά θα εξαφάνιζε και όλα τα ψεύτικα προφίλ που είχαν φτιάξει διάφοροι χρήστες στην πλατφόρμα με το όνομά του. Δεν ήθελε και πολύ! Το ψάρι…τσίμπησε και προχώρησε στην πληρωμή μέσω Paypal, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι έπεσε θύμα απάτης.

    Ο μάνατζερ του Leviev, λίγο αργότερα, κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Επικοινώνησε με έναν υπάλληλο της ομάδας στο Meta, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι δεν χρεώνουν για επαληθεύσεις λογαριασμών.

    Διαβάστε επίσης:

    Εικονικό δοκιμαστήριο για sneakers παρουσίασε η Pull&Bear (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles