15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βρικόλακες στην Αθήνα; Όλα όσα συνέβησαν στην “σκοτεινή” avant premiere του Athens Dark!

    Κάτι «σκοτεινό» πλανάται πάνω από την  Αθήνα το τελευταίο διάστημα… Δεν είναι άλλο από το Athens Dark, την κορυφαία action/horror σειρά που ήρθε για να φέρει την επανάσταση στα web series στην Ελλάδα.

     Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, σύσσωμη η ομάδα του NETWIX, ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς, γιόρτασαν στο Holy Wood Stage, το επίσημο λανσάρισμα του Athens Dark. Η νέα σειρά μία πρωτοφανής παραγωγή όχι μόνο για το ελληνικό web, αλλά και την TVΕκπρόσωποι από τα media, παρευρέθηκαν στην avant premiere των πρώτων επεισοδίων της σειράς και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, πρώτοι απ’ όλους να ξεδιπλώνεται ο κόσμος του φανταστικού.

    15

    Από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, το NETWIX αναβιώνει τον βαμπιρικό μύθο που τόσο αγαπά το ελληνικό κοινό, ανεβάζοντας στο κανάλι του, όλα τα επεισόδια του Athens Dark, δωρεάν και online: http://www.netwix.gr/athensdark/episodesΑξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική web σειρά προσφέρει όλα της τα επεισόδια ταυτόχρονα, ώστε το κοινό να μπορεί να έχει την πλήρη εμπειρία. Τα 8, 10λεπτα επεισόδια, αποτελούν τον πρώτο κύκλο της σειράς, και μάλιστα κλείνουν σε ένα εξαιρετικά δραματικό σημείο…

    Athens Dark 2

    Υπόθεση: Ο Ορφέας (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες. Σύντομα ο Ορφέας θα δει τον Μάξιμο (Αντώνης Τανισκίδης), ένα επιθετικό πανάρχαιο βαμπίρ να του προσφέρει κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν: την αιώνια ζωή, αλλά και την ευκαιρία να εκδικηθεί αυτούς που σκότωσαν τον καλύτερό του φίλο και κρατούν αιχμάλωτη την κοπέλα του…

    Athens dark_poster

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles