24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    VylyV Shorts: το «έξυπνο» σορτσάκι που αυξάνει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις

    Ναι, πρόκειται για ένα σορτς. Ένα αντρικό σορτς. Δεν είναι ακριβώς ένα αθλητικό σορτς, αλλά γυμνάζει μια συγκεκριμένη περιοχή. Η VylyV, η εταιρία πίσω από το σορτς, έχει μεγάλη πίστη σε αυτό. Το σορτς μπορεί να αυξήσει την γωνία της στύσης, να βελτιώσει την σεξουαλική ορμή και τη σεξουαλική αντοχή, και τελικά να οδηγήσει σε πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό το σορτς είναι μια αλληγορία της σύγχρονης ύπαρξης και πρόκειται να γίνει σύντομα διαθέσιμο μέσω Kickstarter.

    σαδ

    Η VylyV ισχυρίζεται ότι το σορτς «θα αυξήσει την σεξουαλική επίδοση μέσω την εκγύμνασης της λεκάνης και θα στοχεύει στην ανδρική ευεξία ενάντια στην καθιστική ζωή». Επίσης, «θα ξεκλειδώσει την μυστηριώδη αναζήτηση για την εμπειρία των πολλαπλών οργασμών».

    Το σορτς, που είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες και ασύρματο tracker, συνοδεύεται από μια εφαρμογή. Η εφαρμογή περιέχει τουλάχιστον ένα παιχνίδι, που μοιάζει με φλιπεράκι. Η ιστοσελίδα της VylyV αναφέρει ότι το σορτς θα βγει στο Kickstarter αυτό τον μήνα, όμως δεν έχουμε πληροφορίες τιμής και ημερομηνία κυκλοφορίας. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles