12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Wacom Intuos Pro Small: Μικρό αλλά θαυματουργό    

    Η ιαπωνική εταιρεία, Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει τη νέα έκδοση της Wacom Intuos Pro S.

    Wacom Product/Advertising Photography

    Είναι η μικρότερη έκδοση της σειράς Wacom Intuos Pro, παρέχοντας όμως όλες τις δυνατότητες των επαγγελματικών γραφίδων, γι’ αυτό και η Wacom τη δίνει τον τίτλο “Μικρή αλλά θαυματουργή”.

    H νέα γραφίδα συνοδεύεται από τη νέα πένα Wacom Pro Pen 2 με 8k επίπεδα πίεσης, με ελαφρά δύναμη ενεργοποίησης και αναγνώρισης κλήσης.

    Τα προγραμματιζόμενα ExpressKeys παρέχουν γρήγορες και εύκολες συντομεύσεις για κοινές εργασίες. Η επιφάνεια πολλαπλής αφής επιταχύνει τη ροή εργασίας σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε ζουμ, περιστροφή και πλοήγηση με ένα νεύμα των δακτύλων σας.

    Με το νέο Wacom Intuos Pro S μπορείτε να αξιοποιείτε όλες τις Wacom πένες,  όπως Pro Pen 3D ή το νέο Pro Pen Slim με την τελευταία Wacom pen τεχνολογία καθώς και τα προηγούμενα Classic Pen, Art Pen, Airbrush Pen.

    Πέρα από τη διασύνδεση με Η/Υ μέσω θύρας USB-C, παρέχει και ασύρματη διασυνδεσιμότητα με τεχνολογία Bluetooth. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να έχει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και τρόπου εργασίας.

    Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από επιλεγμένους συνεργάτες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles