19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Wacom: Κάτι «δυνατό» μας ετοιμάζει! Δείτε πως θα γνωρίσετε το next-big thing της κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία των digital pens!

    H Ιαπωνική εταιρεία Wacom έχει δημιουργήσει μια εξαιρετικά πλούσια παράδοση στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής τεχνολογίας που εξελίσσουν την δυνατότητα δημιουργίας περιεχόμενου, αλλά και το concept της ψηφιακής υπογραφής. Μέσα από τα δεκάδες εξελιγμένα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα της Wacom, η «ψηφιακή» καθημερινότητα μας μπορεί να γίνει πιο άνετη, πιο δημιουργική, αλλά και (το κυριότερο) πιο ασφαλής. Για σχεδόν 4 δεκαετίες, η Wacom έχει ανακαλύψει τη μαγική συνταγή και καταφέρνει να φέρνει το αύριο στο… σήμερα με State-of-the Art λύσεις, που όμως δεν σταματούν να εξελίσσονται… Και αυτή τη νέα εξέλιξη πρόκειται πολύ σύντομα να την γνωρίσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς οι άνθρωποι της γνωστής εταιρείας έχουν στα σκαριά ένα προϊόν που θα φέρει επανάσταση και θα έχει τον χαρακτήρα του game changer!

    Ακόμη βέβαια η Wacom φυλάει ως επτασφράγιστο μυστικό το release του νέου προϊόντος της (ή της νέας της σειράς), οπότε θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή υπομονή… Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε από πρώτο χέρι, ποιο είναι το next-big thing της Wacom, κάνοντας μια απλή εγγραφή (Sign Up) στο https://content.wacom.com/acton/media/43271/the-future-of-creativity-is-coming. Με την εγγραφή σας θα είστε up-to-date για να γνωρίσετε το επόμενο εξελικτικό στάδιο στο κομμάτι του digital creation!

    Stay Tuned μια νέα εποχή για τη Wacom ξεκινάει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles