16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν να είχατε ως ξυπνητήρι τη φωνή ενός… αγνώστου. Το Wakie κάνει ακριβώς αυτό!

    Από τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές που έχετε συναντήσει ποτέ, το Wakie κάνει αυτό ακριβώς που γράφουμε στον τίτλο: αναλαμβάνει το πρωινό σας ξύπνημα από έναν… άγνωστο.

    wakie

    Ναι, ναι, πρόκειται για ένα app που κυκλοφορεί για Android και Windows Phone (ενώ βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης από την Apple για το iOS) και επιτρέπει σε εντελώς άγνωστους σε εσάς να σας σηκώσουν από το κρεβάτι αναλαμβάνοντας το ρόλο που έχει το… ξυπνητήρι σας.

    Ακούγεται τρομακτικό, ωστόσο έχει τους κανόνες του: Εσείς δηλώνετε στο app τον αριθμό τηλεφώνου σας και τι επιθυμείτε να είστε: Sleepyheads ή Wakies. Οι πρώτοι επιθυμούν πρωινό ξύπνημα και οι δεύτεροι είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν να τους ξυπνήσουν. Το Wakie προσπαθεί να κάνει ζευγάρια με βάση ηλικία, φύλο κ.λπ. Σημαντικό το ότι οι αριθμοί σας δε γνωστοποιούνται σε εκείνους που σας καλούν, ενώ οι κλήσεις τερματίζονται αυτόματα μετά από ένα λεπτό.

    Το Wakie ξεκίνησε (με άλλο όνομα) ως εφαρμογή στη Ρωσία, όπου είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς τα στατιστικά θέλουν 1.5 εκατ. χρήστες να έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 30 εκατομμύρια κλήσεις αφύπνισης. Προς το παρόν, λειτουργεί σε περιορισμένες χώρες (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη και Χονγκ-Κονγκ) ωστόσο σίγουρα θα επεκταθεί και σε άλλες, αν κρίνουμε από το buzz που έχει δημιουργήσει τελευταία. Πώς σας φαίνεται αλήθεια η ιδέα; Θα δοκιμάζατε μία τέτοια εφαρμογή;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles