18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέοι χάρτες του Tube στο Λονδίνο έχουν κάτι… διαφορετικό

    Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί: Να περπατήσω αυτή τη διαδρομή ή να πάρω το μετρό / λεωφορείο / τραμ; Το περπάτημα κάνει καλό και ίσως κάποιες φορές πρέπει να αφήνετε για λίγο το αυτοκίνητο ή τις μετακινήσεις αποκλειστικά και μόνο με τα ΜΜΜ, και να το εντάσσετε στην καθημερινότητά σας. Σ’ αυτό το πλαίσιο και με στόχο να παρακινήσει τους κατοίκους του Λονδίνου να περπατούν όσο γίνεται περισσότερο, ο διαχειριστής των μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη δημιούργησε ένα νέο χάρτη για το Tube.

    tube-london-new-maps

    Ο Walk the Tube” map δε δείχνει μόνο τους σταθμούς του tube αλλά μετράει και τα λεπτά που θα χρειαστείτε για να… περπατήσετε από έναν σταθμό σε έναν άλλο. Η έμφαση δίνεται φυσικά στις ζώνες 1 και 2 και το κεντρικό Λονδίνο, όπου, ρίχνοντας μία ματιά στον ειδικό χάρτη, κάποιος μπορεί να διαπιστώσει αν αξίζει να πάρει το tube για μία διαδρομή ή καλύτερα μπορεί να την περπατήσει.

    Εδώ θα βρείτε την έκδοση του χάρτη σε πλήρη ανάλυση (σε περίπτωση που έχετε προγραμματίσει ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο και θέλετε να τον μελετήσετε καλύτερα). Άντε και στα δικά μας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles