19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Το σπίτι του Walter White του Breaking Bad στο… Google Street View

    Έχεις ξεχάσει το Breaking Bad; Μάλλον όχι, καθώς ο Walter White και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του θα συντροφεύουν για καιρό ακόμη τις αναμνήσεις σου από μία από τις καλύτερες και πλέον πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών. Πριν πατήσεις το play σε μία ακόμη επανάληψη, μπορείς να μπεις στα “μονοπάτια” του Breaking Bad, μέσω του Google Street View. Καθώς πολλές από τις αγαπημένες σου σκηνές δεν είναι γυρισμένες σε στούντιο αλλά σε πραγματικές τοποθεσίες, ίσως θα ήθελες να περιπλανηθείς μέσω Internet στο σπίτι του Walter White.

    Ναι, είναι ένα πραγματικό σπίτι στο Albuquerque του New Mexico (με την ευκαιρία, επειδή συχνά ο ελληνικός τύπος τα μπερδεύει, το Νέο Μεξικό ΔΕ βρίσκεται στο… Μεξικό, Ναι; Οκ; Το λύσαμε αυτό), το οποίο μπορείς να δεις μέσω Street View, κάνοντας αναζήτηση με τη διεύθυνσή του (3828 Piermont Drive NE).

    walter-white-breaking-bad-house-new-mexico

    Όπως θα δεις, το σπίτι έχει ακριβώς την όψη που βλέπεις και στη σειρά, σε κάποιες από τις περιπέτειες του “Heisenberg”, στο γκαράζ, με το αυτοκίνητο του και… όχι μόνο.

    Μεταξύ μας, αυτό που εμείς πάντα θα θυμόμαστε είναι η σκηνή με την πίτσα στην οροφή. Όχι δεν υπάρχει στο Google Street View, αλλά υπάρχουν video ντοκουμέντα από τη σειρά όπως τα ακόλουθα.

    Breaking-Bad-Pizza-animated

    Δείτε και άλλα σημεία από τα γυρίσματα δημοφιλών αμερικανικών σειρών στο Street View στο σχετικό αφιέρωμα του Business Insider.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles