20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wannabe hackers get ready! To Watch Dogs Legion κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου!

    Ο σκοτεινός δυστοπικός hacking κόσμος του Watch Dogs είναι γνωστό ότι εξιτάρει εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο, για αυτό και στη χθεσινή digital παρουσίαση της Ubisoft (Ubisoft Forward), δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το εν λόγω event. Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό το Legion πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου και μια πιο εμπλουτισμένη εικόνα από το gameplay του είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο νέο trailer.

    Στο Watch Dogs Legion θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους ήρωες που θα μπορείτε να στρατολογήσετε και ακόμη περισσότερο θα μπορείτε να παίξετε οποιονδήποτε χαρακτήρα in-game! Στη διάρκεια του Legion μπορείτε να ρίξετε μια καλή ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι μοναδικές ικανότητες κάθε χαρακτήρα μπορούν να επηρεάσουν με καταλυτικό τρόπο την εξέλιξη του παιχνιδιού. Παράλληλα, οι πράξεις και η πορεία σας στο Legion θα επηρεάζει το story του παιχνιδιού. Αρχικά το Legion ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του τον Μάρτιο που μας πέρασε, ωστόσο οι developers του χρειάστηκαν λίγο παραπάνω χρόνο για να βάλουν τις τελευταίες πινελιές και το κάνουν ακόμη πιο πλούσιο. Το νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Watch Dogs πρόκειται να βγει σε Xbox One, PS4, Stadia και PC, ενώ θα μπορεί να τρέξει και ως free upgrade στα Xbox Series X και PlayStation 5. Πατήστε το Play στο video που ακολουθεί και χαζέψτε τον εκπληκτικό δυστοπικό κόσμο του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles