17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Warner Bros. και Hasbro ανακοίνωσαν το Dungeons & Dragons franchise

    Από το 2013 είχε ξεκινήσει η κουβέντα για το Dungeons & Dragons και την μεταφορά του διάσημου game στον κινηματογράφο. Από τότε μεσολάβησαν πολλά προβλήματα όσο αφορά τα πάσης φύσεως δικαιώματα ανάμεσα στις Hasbro, Wizards of the Coast, Universal και Warner Bros. Τελικά τα νομικά θέματα ξεπεράστηκαν και φτάσαμε στις επίσημες ανακοινώσεις, με την Warner να βρίσκει πιθανότατα το επόμενο franchise της, με τις ευχές βέβαια της Hasbro.

    DDmovie

    Το σενάριο για το φιλμ το έχει ήδη γράψει ο David Leslie Johnson (Wrath of the Titans, The Conjuring 2) με την Warner να έχει δώσει εντολή πως όλα θα στηθούν με την προοπτική ενός franchise.
    “To Dungeons  & Dragons έχει ατελείωτες δημιουργικές πιθανότητες, κάτι που δίνει στους κινηματογραφιστές μας τεράστιες ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τους fans αλλά και τους καινούργιους στο θέμα φίλους του σινεμά” θα πει ο Greg Silverman της Warner Bros, που τόνισε πως το κοινό θα πρέπει να περιμένει ένα πραγματικά επικό φιλμ με την Forgotten Realms τοποθεσία να αποτελεί κεντρικό στοιχείο στο στήσιμο της ταινίας.
    Να θυμίσουμε πως το 2000 είχε γυριστεί ένα φιλμ χωρίς να καταφέρει όμως πολλά πράγματα για να καταλήξει τελικά σε direct-to-DVD sequels. Για το καστ δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, αν και ο Vin Diesel είχε κάποια στιγμή εκφράσει την θέληση του να συμμετάσχει σ’ ένα μελλοντικό φιλμ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles