16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Warner Bros (μάλλον) ετοιμάζει το Space Jam 2 με τον Lebron James

    Δεν ξέρουμε εάν ήρθε η ώρα να δούμε το Space Jam 2, 19 ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως εάν συμβεί τελικά οι haters του Lebron James θα κάνουν πάρτι! Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Δεν υπάρχει κανείς, τουλάχιστον φαν του κινηματογράφου και συνάμα του μπάσκετ που να μην γνωρίζει το φιλμ του 1996, τη μοναδική στιγμή όπου είδαμε τον Michael Jordan να τρώει σφαλιάρες από κάποιον, βλέπε Looney Tunes και φυσικά να καρφώνει στη μάπα των Monstars. Οι συζητήσεις για ένα sequel κρατούσε χρόνια ολόκληρα, μέχρι που έσκασε το μεγάλο νέο. Ποιο είναι αυτό; Μα η συνεργασία του Lebron James, του μεγαλύτερου σύγχρονου σούπερ σταρ του μπάσκετ με την Warner Bros. Και ποιας ταινίας τα δικαιώματα έχει η WB; Ναι, σωστά μαντέψατε. Του Space Jam. 

    spacejam

    Ο «King» τόνισε πως πάντα αγαπούσε τις ταινίες κι αυτή η συνεργασία είναι σημαντική για τον ίδιο, και φυσικά ένας θεός ξέρει πόσα μηδενικά θα είχε το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον κολοσσό της Warner Bros. Και φυσικά από την στιγμή που ανακοίνωσε την συνεργασία στο Twitter ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για το εάν είναι “σωστό” να πρωταγωνιστήσει στο Space Jam 2, αφού μπορεί να έχει ένα μεγάλο αριθμό fans παγκοσμίως, ωστόσο από την άλλη υπάρχουν και αμέτρητοι haters που ούτε θέλουν να ακούν συζητήσεις περί συγκρίσεων εκείνου με τον Michael Jordan. Και φυσικά δεν το εξαντλούν το θέμα στο μπασκετικό πλαίσιο για το ποιος είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ το άθλημα, αλλά έχουν διάθεση να το πάνε και στο κινηματογραφικό. Και οπουδήποτε αλλού έχει κανείς όρεξη!

    space jam 2

    H αλήθεια είναι πως το Space Jam είναι ένα cult-classic που πολλοί θα ήθελαν να μείνει απείραχτο και να μην τύχει ενός sequel. Φυσικά αυτό στη σημερινή κινηματογραφική πραγματικότητα μοιάζει με ανέκδοτο αφού τα πάντα σφάζονται και μαχαιρώνονται. Εδώ δεν την γλύτωσαν τόσες και τόσες άλλες κλασικές ταινίες θα την γλυτώσει το Space Jam;

    https://www.youtube.com/watch?v=O5qLMuXylgU

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles