13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επειδή το ταξίδι στην Καλιφόρνια είναι δύσκολο, δες όλο το φεστιβάλ Coachella live στο Youtube

    Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ακόμα και να θέλατε πολύ να πάτε να παρακολουθήσετε το μουσικό φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιείται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αυτό το Σαββατοκύριακο, 12-14 Απριλίου και το επόμενο, 19-21 Απριλίου οι περισσότεροι δεν μπορείτε, έχετε την ευκαιρία για πρώτη φορά, να το παρακολουθήσετε όλο live. Πού; Μα φυσικά, στο Youtube.

    Coachella-2013

    Το 2ήμερο φεστιβάλ με τους περισσότερους από 60 καλλιτέχνες στις 3 σκηνές του, θα συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδων fans εκεί,στην έρημο της Καλιφόρνια, αλλά έχει πολλά εκατομμύρια φίλους online. Έτσι, οι διοργανωτές, σε συνεργασία με την T-mobile, κάνουν live streaming όλες τις σκηνές και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από τα κανάλια του Coachella στο Youtube, εδώ.

    Η live προβολή ξεκινά από τα ξημερώματα του Σαββάτου και το line up περιλαμβάνει μεταξύ άλλων (διαλέξτε και πάρτε): Moby, Parov Stellar, Dead Can Dance, Red Hot Chilly Peppers, Blur, Stone Roses, Birdy Nam Nam, Savages, Dropkick Murphys, Nick Cave και η λίστα συνεχίζει… Μπορείτε να δείτε όλο το Line up του φεστιβάλ, εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles