20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το final trailer του Call of Duty: Black Ops III είναι “όλα τα λεφτά”!

    Είναι γνωστό ότι η Activision δεν διστάζει να δαπανήσει μία μικρή περιουσία για να διαφημίσει τους τίτλους που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην αγορά και αυτό άλλωστε είναι κάτι που πράττει εδώ και χρόνια σε όλα τα Call of Duty games. Έτσι λοιπόν, το Black Ops III δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κάνονα, με την Activision να κυκλοφορεί το τελευταίο χολιγουντιανών προδιαγραφών trailer το οποίο συνδυάζει live-action δράση με CGI!

    Black Ops III trailer 2

    Εν αντιθέσει με τα «σοβαρά» trailers που έχουμε δει κατά καιρούς, εδώ υπάρχει μία πιο χιουμοριστική διάθεση, καθώς ο πρωταγωνιστής που πολεμάει στον εικονικό κόσμο του Black Ops III δεν είναι κάποιος «macho» high-tech στρατιώτης με φουσκωτά ποντίκια και γραμμωμένους κοιλιακούς, αλλά ο… Kevin, ο οποίος μπορεί να μην γεμίζει το μάτι λόγω της εμφάνισης του (ο ήρωας μας αγαπάει τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής και αυτό είναι κάτι που φαίνεται), αλλά μπορεί να πραγματοποιήσει μία σειρά από εντυπωσιακά κόλπα (όπως για παράδειγμα είναι το wall-climbing) και να βγάλει νοκ-αουτ τους αντιπάλους του για… πλάκα.  Επειδή φυσικά το trailer είναι μία τρελή «υπερπαραγωγή», εκτός του Kevin, συμμετέχουν και μερικοί γνωστοί celebrities όπως είναι οι Michael B. Jordan, Marshawn Lynch και Cara Delevingne, η οποία όπως θα διαπιστώσετε είναι deadly & sexy και κλέβει την παράσταση (sorry Kevin αλλά θα προτιμήσουμε την Cara)… Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε για τις 6 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Black Ops III.

    https://youtu.be/fWTsZvft9Ps

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles