22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε το σκοτεινό trailer του Resident Evil Zero HD!

    Το Resident Evil πρόκειται για το gaming franchise που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στον κόσμο του gaming, καθώς όχι μόνο σημείωσε πραγματικά αστρονομικές πωλήσεις, αλλά παράλληλα καθιέρωσε στις συνειδήσεις του gaming κοινού το είδος των survival horror games και. Τώρα, οι fans περιμένουν με ανυπομονησία την remastered edition του Resident Evil Zero, που κυκλοφόρησε το 2002 και αποτέλεσε το prequel του πρώτου ιστορικού Resident Evil.

    Resident Evil Zero HD

    Στο Resident Evil Zero πρωταγωνιστεί η αστυνομικός Rebecca Chambers και ο Billy Coen, ένας βαρυποινίτης ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο. Η μοίρα θα ενώσει τους δύο εκ διαμέτρου αντίθετους ήρωες όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ξέσπασμα της επιδημίας των zombies που πλημμύρισε την Raccoon City και θα πρέπει να συνεργαστούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Οι gamers στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούν να εναλλάσσουν και τους δύο χαρακτήρες ανά πάσα στιγμή, ενώ τόσο η Rebecca όσο και ο Billy διαθέτουν μοναδικές ικανότητες, στις οποίες θα πρέπει να βασιστούν για να καταφέρουν να γλιτώσουν από τα δόντια των αιμοβόρων zombies, αλλά και από την Umbrella Corporation, η οποία έχει σαν στόχο να πετύχει την εξάπλωση του TVirus. Ως είθισται, η remastered HD version του Resident Evil Zero αναμένεται να διαθέτει καλύτερα visuals, βελτιωμένο ήχο, υποστήριξη για widescreen display και ένα εκμοντερνισμένο σύστημα ελέγχου. Πάρτε μία γεύση από το Resident Evil Zero HD στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles