15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το επικό live-action trailer του Call of Duty: Advanced Warfare!

    Αναμφίβολα, το Call of Duty: Advanced Warfare  συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αναμενόμενους τίτλους της φετινής χρονιάς, συγκεντρώνοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. To Advanced Warfare πρόκειται για μία υπερπαραγωγή με όλη τη σημασία της λέξεως και η Activision το επιβεβαιώνει αυτό με ένα ακόμη καταπληκτικό trailer, το οποίο συνδυάζει live-action δράση με CGI γραφικά.

    call-of-duty-advanced-warfare-wallpaper-5

    Το εν λόγω trailer που οι σκηνές του λαμβάνουν χώρα στο Λάγος της Αφρικής το 2059, πιάνει ακριβώς την αίσθηση και τον φρενήρη ρυθμό του παιχνιδιού, με την δράση να εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός high-tech στρατιώτη, ο οποίος ξεδιπλώνει τις αρετές του στο πεδίο της μάχης, θέτοντας σε λειτουργία ορισμένες από τις δυνατότητες και τα gadgets της high-tech exoskeleton πολεμικής στολής του. Το live-action trailer του Advanced Warfare αποτελεί ένα δημιούργημα του σκηνοθέτη Peter Berg και στο trailer βλέπουμε τους ηθοποιούς Taylor Kitsch και Emily Ratjkowksi. Το νέο Call of Duty, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την εικόνα του δημοφιλούς franchise, πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις 4 Νοεμβρίου για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 και PC και είμαστε βέβαιοι ότι θα σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ πωλήσεων, όπως άλλωστε συνήθως συμβαίνει με τα περισσότερα Call of Duty. Απολαύστε το επικό trailer που ακολουθεί και ξεκινήστε την αντίστροφή μέτρηση… λίγο έμεινε!

    http://youtu.be/GccGbdLqTmQ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles