23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το launch trailer του Witcher 3: Wild Hunt είναι από τα πιο επικά game trailers ever!

    Το Witcher 3: Wild Hunt είναι αδιαμφισβήτητα το game που αναμένεται να γράψει ιστορία, καθώς το πιθανότερο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα τρία καλύτερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Η CD Projekt έχει καλλιεργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες για τον τίτλο της και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται οι πρώτες διθυραμβικές κριτικές από τον ειδικό τύπο.

    The Witcher 3

    Αν και ακόμη είναι σχετικά νωρίς για να έχουμε μία εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη εικόνα (το game κυκλοφορεί επισήμως στις 19/5), το Witcher 3 δείχνει ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο και την τεράστια αναμονή, αφού όσοι λιγοστοί το έχουν παίξει λένε χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ πιο ανώτερο από τα προηγούμενα (σχεδόν τέλεια) παιχνίδια της σειράς. Λίγη από αυτή την τελειότητα του The Witcher 3 μπορείτε να απολαύσετε στο πραγματικά επικό launch trailer που κυκλοφόρησε και το οποίο αποδεικνύει γιατί γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος γύρω από τον τίτλο της CD Projekt Red. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα, ο τεράστιος κόσμος, το ασυναγωνιστό story και φυσικά ο ίδιος ο κεντρικός ήρωας, αποτελούν τα κυρίαρχια στοιχεία του Witcher 3, που κάτι μας λέει ότι θα μπει στο πάνθεον των καλύτερων παιχνιδιών όλων των εποχών. Ρίξτε μία ματιά στο trailer που ακολουθεί και προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί η launch day του Witcher 3 απέχει μόλις μία ανάσα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles