21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το νέο trailer του LEGO Star Wars: The Force Awakens και είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψετε!

    Τα LEGO-based games έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία του gaming, καθώς πρόκειται πλέον για μία “σταθερή αξία”. Οι δημιουργοί της Traveller’s Tales έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συνενώνουν γνωστούς κινηματογραφικούς κόσμους με τα διάσημα τουβλάκια LEGO, καθώς ήδη έχουμε δει τα εξαιρετικά Marvel Heroes, Batman, Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones κ.ά. Με τη νέα ταινία λοιπόν του Star Wars, The Force Awakens, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η TT θα κυκλοφορούσε ένα νέο LEGO game βασισμένο στη τελευταία ταινία του Star Wars…

    LEGO Star Wars The Force Awakens 2 (Large)

    Με Αξεπέραστο χιούμορ, πλήθος χαρακτήρων και πανέξυπνα puzzle και platform στοιχεία να συν την εικόνα των προηγούμενων LEGO Star Wars και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής η LEGO εκδοχή του The Force Awakens δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Στο LEGO Star Wars: The Force Awakens οι gamers δεν θα ζήσουν μόνο ξανά ορισμένες από τις πιο αγαπημένες στιγμές της θρυλικής ομότιτλης ταινίας, αλλά παράλληλα θα εμπλακούν σε περιπέτειες που έχουν τις ρίζες τους στο expanded universe του Star Wars. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μάθουν περισσότερα για τον μυστηριώδη Lor San Tekka που εμφανίζεται στην αρχή της ταινίας και θα πετάξουν σε νέες διαστημικές αποστολές με τον Poe Dameron και το σμήνος του κ.ά. Επίσης, ορισμένες εκπλήξεις αναμένονται και στο gameplay, καθώς με αναβαθμισμένα platform και building elements, οι gamers θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν με έναν πιο «στρατηγικό» τρόπο τις κατασκευές LEGO που δημιουργούν, ενώ επίσης οι developers φρόντισαν να αναβαθμίσουν και στα shooting χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα games της σειράς. Το LEGO Star Wars: The Force Awakens είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου για Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, 3DS, PC και Wii U και το trailer που ακολουθεί είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη για τα καλά (ειδικότερα εάν ανήκετε στους φανατικούς φίλους του Star Wars κάτι μας λέει ότι θα ξετρελαθείτε)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles