22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε την επική εισαγωγή του Witcher 3 (video)!

    Τo Witcher 3: The Wild Hunt αναμφίβολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αναμενόμενους τίτλους της επόμενης χρόνιας, καθώς όλη η gaming community και ειδικότερα οι φανατικοί φίλοι των RPG περιμένουν με ανυπομονησία τις νέες επικές περιπέτειες του Geralt, με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2015.

    2457637-the_witcher_3_wild_hunt_geralt_vs_fiendB

    Ο νέος τίτλος της CD Projekt Red άλλωστε πρόκειται να προσφέρει στους gamers τη δυνατότητα να εξερευνήσουν έναν πανέμορφο open-world κόσμο που βρίθει από ζωντάνια και περιπέτεια! Στο Witcher 3: The Wild Hunt το gameplay θα περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια του Geralt να εντοπίσει τους εχθρούς του, εκμεταλλευόμενος τα ίχνη που αφήνουν στο φυσικό περιβάλλον. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, το development team του Witcher 3: The Wild Hunt έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν κόσμο που άγεται και φέρεται σύμφωνα με τις επιλογές του παίκτη. Η τεχνολογικά ανεπτυγμένη game engine κάνει πραγματικά θαύματα, ενώ το gameplay δείχνει πιο δομημένο από ποτέ. Στο opening cinematic trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα παρακολουθήσετε τον μαχητικό Geralt να προσπαθεί να ανιχνεύσει τα ίχνη της μάγισσας Yennefer, η οποία στο πέρασμα της αφήνει πίσω της το χάος και την καταστροφή.

    Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στις περισσότερες περιπτώσεις, καλό είναι να αφήνουμε την εικόνα να μιλάει από μόνη της! Απολαύστε λοιπόν, το opening cinematic του Witcher 3: The Wild Hunt με κάθε μεγαλοπρέπεια…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles