22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το sexy spot του σούπερ λεπτού Kazam Tornado 348 (ή Gionee Elife S5.1)!

    Πριν από μερικούς μήνες σας είχαμε πληροφορήσει για το Gionee Elfie S5.1, το οποίο αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο λεπτά smartphones που υπάρχουν στο κόσμο (με πάχος που δύσκολα ξεπερνάει τα 5mm). Πρόσφατα, η αγγλική εταιρεία Kazam ανέλαβε τη διάθεση της γνωστής συσκευής στην αγορά της Βρετανίας με την ονομασία Kazam Tornado 348.

    kazam_tornado_348_1

    Με πάχος στα 5.15mm, το Kazam Tornado 348 διαθέτει 4.8 ίντσες με Gorilla Glass 3 (ανάλυση 1280×720 pixels και πυκνότητα pixel στα 306ppi), octa-core επεξεργαστή στο 1.7GHz, 1GB μνήμης RAM, όπως επίσης 16GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερες στα 8MP (κύρια) και 5MP (selfie). Παράλληλα, το μεταλλικό περίβλημα βοηθάει ώστε η συσκευή να είναι αρκετά στιβαρή, ενώ επιπλέον ζυγίζει μόλις 95.5 γραμμάρια. Μάλιστα, για να παρουσιαστεί καλύτερα οι υπεύθυνοι της Kazam δημιούργησαν ένα spot, το οποίο μπορεί να μην ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, αλλά διακρίνεται για τον υπερβολικά sexy χαρακτήρα του. Στο εν λόγω διαφημιστικό προβάλλονται τα κάλλη ενός νεαρού μοντέλου και η σχέση της με το εξαιρετικά λεπτό Tornado, το οποίο διατίθεται στη βρετανική αγορά έναντι του ποσού των 249 λιρών Αγγλίας. Δείτε το sexy spot του Tornado, το οποίο δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να πείσει το καταναλωτικό κοινό της Βρετανίας για να αγοράσουν το Tornado 348, πάντως αποτελεί ότι πρέπει για… οφθαλμόλουτρο.

    http://youtu.be/_AXU5QYtOQc

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles