13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Υποβρύχιος LED φακός Cree

    Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον μας στρέφεται αρκετά προς τα “αδιάβροχα” gadgets, μιας και η επαφή μας με το υγρό στοιχείο γίνεται αρκετά συχνή, θέτοντας σε κίνδυνο τις συσκευές μας αλλά και καθιστώντας αδύνατη τη χρήση τους ενίοτε.

    IMG_0616 (Medium)

    Ο υποβρύχιος φακός Cree της Smart Kit Electronics έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του τη δυνατότητα λειτουργίας κάτω από το νερό, σε βάθος έως και 25 μέτρων! Είναι φωσφοριζέ χρώματος για να εντοπίζεται εύκολα ακόμα κι αν σας πέσει κάπου ενώ το LED του έχει ισχύ 3 Watts και προσφέρει ισχυρή (180 lumens) και εστιασμένη δέσμη φωτός.

    IMG_0615 (Medium)

    IMG_0614 (Medium)

    Ο φακός τροφοδοτείται μέσω ενσωματωμένης, επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ενώ στη συσκευασία παρέχεται προφανώς και ο φορτιστής του. Αν, όμως, δεν έχετε πρόσβαση σε δίκτυο ρεύματος, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε και 4xAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται στη συσκευασία) για να μη μείνετε ποτέ από φως!

    IMG_0612 (Medium)

    Μπορείτε να τον βρείτε στο www.smartkit.gr έναντι μόλις €14

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles