19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    We Are Your Friends: Ο DJ Zac Efron φοράει ακουστικά και αναλαμβάνει τα decks

    Πάνω που πάει να διαλέξει λίγο πιο “σοβαρούς” ρόλους και να πείσει πως μπορεί να γίνει στην πορεία ένας ξεχωριστός πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ και όχι ένας ακόμα γόης, έρχεται μία ανάλαφρη καλοκαιρινή ταινία όπως το We Are Your Friends. Ο Zac Efron προλαβαίνει ακόμα να διαλέξει τέτοια σενάρια και να αφήσει για πολύ αργότερα το “βαρύ” ρεπερτόριο, ωστόσο θα ήταν καλό να αρχίσει να είναι λίγο πιο επιλεκτικός. Το φιλμ είναι βουτηγμένο στην ηλεκτρονική μουσική με τον Efron να υποδύεται έναν εικοσιτριάχρονο επίδοξο DJ που όταν δεν αράζει με τους «απατεώνες» φίλους του δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε ένα ξεχωριστό μουσικό κομμάτι που θα τον κάνει διάσημο.

    we are your friends zac efron

    Η ζωή του αναμένεται να αλλάξει όταν θα γνωρίσει τον χαρισματικό και έμπειρο DJ Τζέιμς (Wes Bentley) ο οποίος αποφασίζει να τον πάρει υπό την προστασία του. Εκείνος όμως θα ερωτευτεί την πανέμορφη και σούπερ σέξι κοπέλα του Τζέιμς, Σόφι ( Emily Ratajkowski). Μεγάλο λάθος. Η φιλία τους θα υποβληθεί σε πολλαπλές δοκιμασίες και θα φτάσει στο δύσκολο σταυροδρόμι όπου καλείται πλέον να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη και το DJ μέλλον του.
    Το φιλμ που θέλει να περάσει ως μια σύγχρονη και fun ιστορία ενηλικίωσης με μπόλικο summer vibe, σκηνοθετεί ο Max Joseph.
    Το We Are Your Friends θα δούμε στις 3 Σεπτεμβρίου σε διανομή Odeon.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles