21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Web Applications Diploma και Oracle Certifications από το ΑΙΤ

    Το ΑΙΤ ετοιμάζεται να λανσάρει μια σειρά νέων προγραμμάτων που απευθύνονται σε όσους θέλουν να διεισδύσουν εις βάθος στα μυστικά του προγραμματισμού –σε πλήθος γλωσσών.

    Το πρώτο είναι το Web Applications Diploma, ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα 15 εβδομάδων για την εκμάθηση των πιο σύγχρονων εργαλείων και frameworks στο web και hand-on project, που διεξάγεται σε συνεργασία με το kariera.gr. Έχει δύο βασικές κατευθύνσεις που αφορούν τις γλώσσες PhP και Python ενώ απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους με μικρή επαγγελματική εξειδίκευση.

    Η πρώτη κατεύθυνση που βασίζεται στην PhP περιλαμβάνοντας βασικά και προχωρημένα θέματα προγραμματισμού, πρακτική εκμάθηση εργαλείων όπως το Drupal και εμβάθυνση σε MVC framework σαν το Symphony. Η δεύτερη κατεύθυνση που εστιάζει στην Python, περιλαμβάνει επίσης βασικά και προηγμένα θέματα προγραμματισμού, καθώς και πρακτική εκμάθηση του δημοφιλούς MVC framework Python Django.

    ait

    Τι κάνεις αύριο;

    Αύριο, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, το ΑΙΤ διοργανώνει στο The Cube ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Προοπτικές καριέρας για designers – developers σε high-growth και startup εταιρείες». Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Μωραϊτάκης (Workable), Νότης Πικρός (Software Architect – Project Manager, INTRASOFT International), Δρ. Έρη Γιαννακά (Διευθύντρια Προγράμματος WAD, AIT) και Σταύρος Μεσσήνης (The Cube Athens).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles