21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H web εφαρμογή που σου επιτρέπει να πεις τη γνώμη σου στους βουλευτές σου

    Έχετε συγκεκριμένη γνώμη για το νέο μνημόνιο και τη στάση που πιστεύετε ότι πρέπει να κρατήσουν οι βουλευτές γι αυτό; Αισθάνεστε πως η γνώμη σας αυτή πρέπει να πάει στα inbox εκείνων που θα πάρουν αποφάσεις για λογαριασμό μας την Κυριακή;

    Μία web εφαρμογή έχει φτιαχτεί που επιτρέπει, με λίγες και απλές κινήσεις, να στείλετε mail στον βουλευτή της επιλογής σας. Μπορείτε, είτε να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο κείμενο της εφαρμογής, που επισημαίνει στους βουλευτές να αντιμετωπίσουν με περίσκεψη και ειλικρίνεια την ψήφο τους την Κυριακή, ή να γράψετε το δικό σας κείμενο, λέγοντας στους βουλευτές ότι πιστεύετε ότι θα σας εκπροσωπούσε καλύτερα.

    Η εφαρμογή σύμφωνα με τον δημιουργό της,  δίνει την δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε βουλευτή βρίσκεται στην βουλή αυτή τη στιγμή και στήριξε το μεσοπρόθεσμο, καθώς και την δυνατότητα να αναζητήσετε τα πρόσωπα με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης, όπως το όνομα, την έδρα ή την διεύθυνση e-mail.

    Η εφαρμογή είναι αρκετά εύχρηστη. Αν θέλετε όμως να δείτε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο των Ελλήνων Βουλευτών που βρίσκονται στην Ελληνική Βουλή και να τους πάρετε με τη σειρά, ανεξάρτητα αν στήριξαν ή όχι το μεσοπρόθεσμο και την κυβέρνηση, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το site της Βουλής και να τους αναζητήσετε όλους από εκεί.

    Εκεί θα δείτε τα email και τα στοιχεία επικοινωνίας όλων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles