13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο online εργαλείο από την Apple για εύκολη διαγραφή του τηλεφωνικού σας αριθμού από το iMessage

    Ένα νέο web tool έκανε διαθέσιμο η Apple, επιτρέποντας την εύκολη διαγραφή από την υπηρεσία iMessage, κάτι που θα διευκολύνει ιδιαίτερα όσους θέλουν να “αφήσουν” το iPhone για μία συσκευή άλλου λειτουργικού.

    unlink your number from iMessage

    Εδώ και χρόνια, έχουν αναφερθεί προβλήματα πρώην χρηστών iPhone οι οποίοι δε λάμβαναν μηνύματα SMS από φίλους τους. Από συνέβαινε γιατί, εγκαταλείποντας τη χρήση ενός iPhone, δεν απενεργοποιούσαν πρώτα την υπηρεσία iMessage, με αποτέλεσμα, ακόμη και χρησιμοποιώντας μία άλλη συσκευή, η Apple να δρομολογεί τα μηνύματα που τους στέλνονταβ από χρήστες iPhone μέσω iMessage και αυτά να μη φτάνουν ποτέ σ’ αυτούς. Το πρόβλημα λυνόταν μόνο διαγράφοντας εξ’ ολοκλήρου την παλιά τους συσκευή από τους λογαριασμούς της Apple, το νέο εργαλείο ωστόσο κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία.

    Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να αποσυνδέσετε από το σύστημα iMessage της Apple. Στη συνέχεια, η εταιρεία θα σας στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης μέσω SMS, το οποίο πρέπει να πληκτρολογήσετε στο παράθυρο περιήγησης του online tool και… είστε ελεύθεροι.

    Δείτε περισσότερα στην ειδική σελίδα της Apple εδώ (σημειώνοντας ότι, όπως βλέπουμε, στη λίστα των χωρών που υποστηρίζεται η υπηρεσία δε συμπεριλαμβάνεται προς το παρόν η χώρα μας)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles