21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Webarts: Επέλεξε την CL8 για την υποδομή φιλοξενίας των πελατών της

    Η εταιρεία Webarts, η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά και παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωµένο χαρτοφυλάκιο επαγγελµατικών υπηρεσιών και προϊόντων, στον τομέα του Digital Marketing και του Web Design, επέλεξε τη CL8 για τη φιλοξενία και την υποστήριξη των ιστότοπων των πελατών της. Αναλυτικότερα, η διοίκηση της Webarts, εξέτασε τους πιο σημαντικούς «παίκτες» στον χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια, την υποδομή και τη φήμη τους, αποφάσισε να επιλέξει τη CL8 για τη κάλυψη και υποστήριξη των συγκεκριμένων αναγκών των πελατών της.

    Σημειώνεται ότι η CL8 με έδρα τη Λεμεσό, είναι ο ηγέτης στον τομέα των Data Center στην Κύπρο, προσφέροντας αποδεδειγμένα τις πιο προηγμένες λύσεις φιλοξενίας στην αγορά. Παράλληλα, είναι το μοναδικό Data Center στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένο με Tier III από το Uptime Institute των ΗΠΑ τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Αυτή η πολύ σημαντική πιστοποίηση εγγυάται τα πιο ψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας. Επιπρόσθετα, η συνεργασία της CL8 με όλους τους παρόχους υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο και στις τηλεπικοινωνίες διασφαλίζει συνεχείς υπηρεσίες διασυνδεσιμότητας, μεγιστοποιώντας έτσι τον χρόνο συνεχούς παροχής υπηρεσιών στον πελάτη, κάτι το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τους πελάτες της Webarts.

    Σχολιάζοντας, ο Εμπορικός Διευθυντής της CL8 Θεοδόσης Θεοδοσίου τη νέα αυτή συνεργασία ανέφερε: «Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι κατασκευασμένες για κορυφαία ταχύτητα, εξαιρετική ασφάλεια και 24ωρη γρήγορη και εξειδικευμένη υποστήριξη. Αυτό ήταν το ζητούμενο από την εταιρεία Webarts και αυτό πρόσφερε η CL8».

    Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts, κ. Παντελής Βλαδιμήρου δήλωσε: «Προτεραιότητα μας είναι η σταθερή, ασφαλής και γρήγορη φιλοξενία των ιστοσελίδων των πελατών μας. Η CL8 μας έχει προσφέρει την υποδομή υψηλών προδιαγραφών, αλλά παράλληλα την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση που χρειαζόμαστε».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles