22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Webinar της Globo για τα mobile apps

    H GLOBO, σε συνεργασία με την FORRESTER, διοργανώνει την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου (17:00 ώρα Ελλάδος) webinar για την ανάπτυξη εφαρμογών, με θέμα “Meeting any mobile app development needs: from app store best sellers to enterprise-grade secure apps”.

    image

    Βασικά σημεία αναφοράς του webinar θα αποτελέσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ύπαρξη μίας πλατφόρμας ανάπτυξης mobile εφαρμογών ένα εύρος δυνατοτήτων, έναντι μεμονωμένων λύσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των προγραμματιστών, ενώ παράλληλα είναι εύκολη και ευέλικτη στη χρήση.

    GLOBO_LOGO

    Οι ομιλητές, κ. Jeffrey S. Hammond, VP/ Principal Analyst Forrester Research και κ. Γιάννης Καραλής, Director of Product Management GLOBO, θα αναπτύξουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης μίας και μοναδικής πλατφόρμας ανάπτυξης mobile app, αλλά και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί.

    Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles