17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Webinar με τίτλο: «How to grow your network via COST – European Cooperation in Science & Technology», διοργανώνει το ΙδΕΚ

    Ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: “How to grow your network via COST – European Cooperation in Science & Technology” διοργανώνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ. με 13:00 μ.μ., το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

    Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν από την Policy Officer του COST Association, κα. Judith Litjens, οι ευκαιρίες δικτύωσης που παρέχει το COST (European Cooperation in Science & Technology) και πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε Δράσεις COST ή και να υποβάλλουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων Δράσεων COST. Παράλληλα, θα παρουσιασθεί η εμπειρία δύο (2) εκπροσώπων της Κύπρου σε Δράσεις COST, της Δρος Παρασκευής Μανωλάκη (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και του Δρος Πέτρου Κουντούρη (Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής), σχετικά με τη συμμετοχή, την ωφέλεια και τον αντίκτυπό της, ενώ θα δοθούν συμβουλές για την ετοιμασία πρότασης για δημιουργία νέας Δράσης COST. Επιπρόσθετα, θα παρουσιασθεί η σχετική υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το ΙδΕΚ σε ενδιαφερόμενους/ες και η εθνική διαδικασία συμμετοχής.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του συνδέσμου (ΕΓΓΡΑΦΗ), έτσι ώστε να τους δοθεί πρόσβαση να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την προκαταρκτική ατζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles