21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Webinars για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη»

    Σειρά ενημερωτικών διαδικτυακών σεμιναρίων αναφορικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προκύπτουν τόσο από τα νέα όσο και από τα υφιστάμενα ευρωπαϊκά προγράμματα Έρευνας και Καινοτομίας (Ε&Κ), προγραμμάτισε για τον μήνα Απρίλιο το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», που αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Ε&Κ, με προϋπολογισμό ύψους €95,5 δισεκατομμυρίων.

    Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Απριλίου 2021. Αναλυτικά, τα τρία webinars για τον Απρίλιο 2021 έχουν ως ακολούθως:

    16/04: Horizon Europe: Εισαγωγή & Κυριότερες Καινοτομίες

    Παρουσίαση του νέου Προγράμματος της Ε.Ε. “Horizon Europe”. Ανάλυση και γνωριμία με τη δομή, τις καινοτομίες, τους κανόνες συμμετοχής, το Funding & Tenders Portal και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για χρηματοδότηση.

    22/04: Horizon Europe – Πυλώνας I Επιστήμη Αριστείας

    Ενημέρωση για τις ευκαιρίες που παρέχονται από τα επί μέρους Προγράμματα του Πυλώνα «Επιστήμη Αριστείας». Αφορούν συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας για την έρευνα αιχμής και τις Δράσεις “Marie Skłodowska-Curie” για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων από ερευνητές/τριες μέσω της κινητικότητάς τους. Συμπεριλαμβάνεται επίσης, σχετικό Πρόγραμμα  για την πρόσβαση σε διασυνδεδεμένες ερευνητικές υποδομές.

    26/4: Δράσεις “Marie Skłodowska-Curie” (MSCA)

    Σκοπός του webinar είναι η παροχή γενικών πληροφοριών για όλες τις Δράσεις του Προγράμματος Marie Skłodowska-Curie Actions (Doctoral Networks, Postdoctoral Fellowships, Staff Exchanges). Οι δράσεις έχουν ως στόχο, την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων από ερευνητές/τριες, μέσω της κατάρτισης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles