15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ομάδα του webOS μετακομίζει από την HP στη Google

    Φαίνεται πως η Hewlet Packard υφίσταται πολλές αλλαγές τελευταία. Δεν είναι μόνο που έχει ανακοινώσει πολλές απολύσεις (27000 μέχρι το 2014 για να είμαστε ακριβείς). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του The Verge, ένα σημαντικό μέρος της ομάδας που «έτρεχε» το webOS και πιο συγκεκριμένα το Enyo , που είναι η πλατφόρμα εφαρμογών του webOS που είδαμε πρώτη φορά του TouchPad, μετακομίζει στην Google.

    Τι θα κάνουν εκεί, δεν είναι γνωστό. Υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα αυτή να ενσωματωθεί στην ομάδα του Android και να συνεργαστούν σε συνδυαστικά χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μεταφερθεί στον τομέα του λειτουργικού Chrome και να δούμε στοιχεία του Enyo σαν μέρος ενός μελλοντικού Chrome Web Store.

    Σε επίσημη ανακοίνωσή της η HP πάντως επιμένει πως το Open webOS θα υλοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί από τον Ιανουάριο και θα το διαθέσει τον Σεπτέμβριο.

    Φαίνεται τελικά πως όταν τα είχαμε “βάλει” με τον πρώην CEO της HP, τον Leo Apotheker που “σκότωσε” το webOS, απλά είχαμε βρει έναν αποδιοπομπαίο τράγο.

    Πηγές: The Verge, BBC, AppleInsider

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles