18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Wednesday: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη 2η σεζόν

    Ένα μεγάλο hit φαίνεται πως βρήκε το Netflix στη νέα σειρά Wednesday που φέρει την υπογραφή του Tim Burton. Πρόκειται για μια σειρά, που χρησιμοποιεί τη γνώριμη συνταγή της Οικογένειας Addams, με τη διαφορά ότι επικεντρώνεται στην σκοτεινή κόρη που υποδύεται η Jenna Ortega.
    Το show έχει σκαρφαλώσει ήδη στις πρώτες θέσεις της υπηρεσίας και, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ήδη συζητιέται το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια σειρά που αναμένεται συνέχεια, δεν έχει ακόμη πάρει το πράσινο φως και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το Netflix.


    Ωστόσο, συντελεστές της σειράς, όπως ο Miles Millar, αναφέρθηκε στο 2ο κύκλο, λέγοντας ότι στα επεισόδια που είδαμε, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν παρουσιάστηκαν σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα στα επόμενα επεισόδια οι συντελεστές να επιθυμούν μια πιο κοντινή ματιά στη σχέση Wednesday και Morticia.

    Ο ίδιος ανέφερε: «Οι ηθοποιοί είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους. Πιστεύω ότι η Catherine είναι εμβληματική ως Morticia. Η σχέση ανάμεσα στη Wednesday και τη Morticia είναι κρίσιμη για τη σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο εκτός οικογένειας είναι σημαντική». Στη συνέχεια συμπλήρωσε, «η σειρά αφορά ένα κορίτσι που βλέπει τον κόσμο άσπρο και μαύρο και μαθαίνει ότι υπάρχουν αποχρώσεις του γκρι. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε σχέση ή φιλία μπορεί να γίνει πολύπλοκη από άλλους παράγοντες. Δεν θα είναι ποτέ κάτι το απροβλημάτιστο. Και έχει να κάνει με τα μαθήματα που παίρνει από τα σκαμπανεβάσματα μιας φιλίας».

    Διαβάστε επίσης:

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles