14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Wednesday: Το teaser trailer κυκλοφόρησε και είναι απίστευτα σκοτεινό και… τρομακτικό!

    Η θρυλική και αλλόκοτη, οικογένεια Addams επιστρέφει στη νέα σειρά του Netflix: Wednesday! Με τον εμβληματικό Tim Burton να βάζει την σκηνοθετική του υπογραφή, η νέα σειρά θα επικεντρώνεται στην Wednesday Addams και τις «φοιτητικές» περιπέτειες της στην Ακαδημία του Nevermore. Σύμφωνα με το story, η Wednesday (την οποία υποδύεται η Jenna Ortega) θα κληθεί να ανακαλύψει τις δικές της υπερφυσικές δυνάμεις και παράλληλα να εξιχνιάσει μια σειρά από ανεξήγητες δολοφονίες, λύνοντας ένα μεταφυσικό μυστήριο που ταλανίζει τους γονείς της (Gomez και Morticia) για περισσότερα από 25 χρόνια!

    Η συγκεκριμένη σειρά πρόκειται για την πρώτη «απόπειρα» του Tim Burton να σκηνοθετήσει για την μικρή οθόνη και από όσα μπορούμε να διαπιστώσουμε από το trailer το σκοτεινό χιούμορ (που ως γνωστόν χαρακτηρίζει το γνωστό δημιουργό) και ο ενήλικος τόνος, θα αποτελέσουν τα σήματα κατατεθέντα της σειράς 8 επεισοδίων. Πέραν της Jenna Ortega, στους υπόλοιπους ρόλους ξεχωρίζουν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia, Luis Guzmán (Gomez Addams), Gwendoline Christie (Larissa Weems), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), αλλά και η Christina Ricci! Υποψιαζόμαστε ότι θα αποτελέσει ένα μεγάλο hit για τη streaming πλατφόρμα του Netflix… Δείτε το teaser trailer που ακολουθεί για να πάρετε μια πρώτη γεύση… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles