19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Weekend at Bernie’s: Γυναίκα “έσυρε” νεκρό θείο στην τράπεζα για να πάρει… δάνειο!

    Θυμάστε την ταινία “Weekend at Bernie’s”; Πρόκειται για μια σκοτεινή κωμωδία του 1989, στην οποία δύο φίλοι, για να μην κατηγορηθούν ως ύποπτοι για τη δολοφονία του αφεντικού τους, μεταχειρίζονται το πτώμα του σαν μαριονέτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι καλά και… ζει!

    Weekend at Bernie’s στη… Βραζιλία

    Μέχρι σήμερα, αυτό ήταν σενάριο… από ταινία. Ένα αντίστοιχο περιστατικό όμως, έλαβε χώρα πρόσφατα στη Βραζιλία, όπου μια γυναίκα πήγε στην τράπεζα με το νεκρό της θείο για να πάρει δάνειο κι έγινε viral.

    Πιο αναλυτικά, η εν λόγω ανηψιά έβαλε το θείο της σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως είναι νεκρός, και τον οδήγησε στην τράπεζα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Οι υπάλληλοι δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, τη στιγμή που άκουγαν την ανηψιά να λέει: «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα».

    Ένας από τους εργαζομένους στο κατάστημα της τράπεζας είπε στη γυναίκα: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός».

    Η γυναίκα αντέδρασε ατάραχα, κοιτάζοντας τον νεκρό θείο της. Με απίστευτη αδιαφορία, απάντησε: “Έτσι είναι πάντα.” Γυρνώντας προς το νεκρό είπε: “Αν δεν αισθάνεσαι καλά, μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;”

    Το βίντεο προκάλεσε οργή στα social media, εξαιτίας της επιμονή της γυναίκας να τον πείσει να υπογράψει, πιέζοντάς τον: “Υπόγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις.”

    Ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο, όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες που κλήθηκαν στην τράπεζα, είχε φύγει από τη ζωή ώρες πριν, ενώ η ανιψιά του συνελήφθη.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles