16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Westnet Distribution παρουσίασε νέα σειρά προϊόντων notebook, tablet και All-in-One PC της ASUS στην Ελληνική αγορά

    Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Π. Γερμανού, παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά προϊόντων ASUS που θα εισάγει στην ελληνική αγορά, ως ο μοναδικός διανομέας της ASUS στην Ελλάδα για notebooks, tablets και all in One PC.

    Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της ASUS παρουσιάζοντας οι ίδιοι τη νέα σειρά προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από καινοτομία, μοναδικό σχεδιασμό και προσιτή τιμή. Ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκαν από την κατηγορία των notebooks τα νέα ASUS TAICHI 31-CX018H και VIVO BOOK S200ECT162H, από την κατηγορία των tablet τα νέα ASUS MEMO PAD 7” και 172V tablet, το ASUS FONE PAD ME371MG7, το GOOGLE NEXUS 7 ASUS WIFI 32 GB, αλλά και το πολυαναμενόμενο PC, ASUS TRANSFORMER AIO P1801B 145K.

    Πανελ

    Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet δήλωσε «Η WESTNET μέσα από ξεκάθαρη στρατηγική διανομής, μια πολύ δυνατή ομάδα και συνεργασίες με επιλεγμένους vendors καταγράφει ήδη θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το 2013, στοχεύουμε σε ανάπτυξη 7% στις κατηγορίες που έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούμε. Η ASUS αποτελεί έναν από τους πολύ σημαντικούς συνεργάτες μας και μας επιτρέπει να προσφέρουμε πραγματικά καινοτόμα προϊόντα με την σφραγίδα ενός διεθνώς καταξιωμένου brand».

    Από την πλευρά της ASUS παρευρέθησαν οι Danielle Buttafava, Alessandro Basso, Stefano Cortinovis και Aysha Huang, εκπροσωπώντας τις κατηγορίες των PC, tablets, notebooks και components αντίστοιχα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σταθερά ανοδική πορεία των προϊόντων ASUS στην ελληνική αγορά.

    Fonepad ASUS

    Ο Εμπορικός Διευθυντής της Westnet κ. Γιώργος Δαβιώτης σημείωσε ότι, σύμφωνα με στοιχεία της αγοράς, τα προϊόντα της ASUS έχουν πολύ θερμή αντιμετώπιση από το αγοραστικό κοινό και καταγράφουν σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης. «Η ASUS αποτελεί συνώνυμο της υψηλής τεχνολογίας, της καινοτομίας και του value for money και για αυτό κερδίζει συνέχεια έδαφος στην ελληνική αγορά».

    Το επόμενο δίμηνο οι λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη νέα προϊοντική γκάμα της ASUS, η οποία περιλαμβάνει notebooks, tablets και all in One PC, μέσα από δίκτυα καταστημάτων τεχνολογίας και επιλεγμένα καταστήματα, με διανομή της Westnet Distribution.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles