20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Westnet Distribution Κύπρου: Παρουσίασε τις λύσεις της HP Inc. και HPE – Aruba σε Partners event στη Λευκωσία

    Westnet Partners event

    Συνάντηση γνωριμίας των συνεργατών της στην Κύπρο, διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες στη Λευκωσία, η εταιρεία Westnet Κύπρου, που εδώ και ένα χρόνο περίπου, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων τεχνολογίας. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus παρουσιάστηκαν προϊόντα και λύσεις της HP Inc. και HPE – Aruba, τις οποίες εκπροσωπεί η Westnet τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

    Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στο τομέα του ICT, ενώ τις  HP Inc. και HPE – Aruba  εκπροσώπησαν αντίστοιχα ο Distribution & Commercial Channel Manager της HP, Xάρης Αμούργης και ο Territory Manager της Aruba, Κώστας Λίβανος.

    Ο Νίκος Τσαρουχάς, Country Manager της Westnet Κύπρου, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε: «H ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης γνωριμίας με τους συνεργάτες μας στην Κύπρο αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Δραστηριοποιούμενοι περίπου ένα χρόνο στην απαιτητική, Κυπριακή αγορά και έχοντας καταφέρει ήδη να χτίσουμε ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών, προχωράμε στο επόμενο βήμα της στρατηγικής μας παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους μία Κυπριακή επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να επωφεληθεί από τα προϊόντα και λύσεις του πλούσιου και διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου μας, όπως αυτά της HP Inc. και HPE – Aruba, στους τομείς του networking και computing, δύο από τους βασικούς πυλώνες της υποδομής μιας σύγχρονης εταιρίας».

    Να σημειωθεί ότι η Westnet δραστηριοποιείται από το 2005 στον χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας στην αγορά της Ελλάδας, και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, το οποίο περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Toshiba, Huawei, Asus, HP, Canon, Hitachi, Sharp, Microsoft, Samsung, Motorola, Fujitsu,  Philips, LG κ.ά., ενώ διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της με νέες κατηγορίες προϊόντων, πάντα με στόχο την παροχή αξίας στους συνεργάτες της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles