21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Westnet Distribution-Lenovo: Εισέρχονται στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας

    Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, και η Lenovo ανακοινώνουν την είσοδό τους στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία που προβλέπει τη διανομή των κινητών συσκευών Lenovo από τη Westnet.

    westnet-lenovo

    Μέσα από τη συνεργασία, η Westnet Distribution επεκτείνεται στον τομέα των mobility προϊόντων με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μεριδίων της Lenovo στο χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, όπου πρόκειται να εισέλθει τον Σεπτέμβρη.

    Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί εξέλιξη της σχέσης των δύο εταιρειών η οποία ξεκίνησε ένα χρόνο πριν, στον τομέα του mobility με την αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία λειτούργησε αποτελεσματικά με το μερίδιο της Lenovo στα tablet σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία IDC να ανέρχεται στο 13,3% για το πρώτο τρίμηνο του 2014.

    Ο καταλυτικός ρόλος της Westnet Distribution στην αύξηση του μεριδίου της Lenovo οδήγησε στη δεύτερη αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών επισφραγίζοντας την εμπιστοσύνη ενός παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα της Westnet Distribution.

    lenovo

    Ο Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο αναφερόμενος στην είσοδο της εταιρείας στην αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας σημείωσε: «Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Westnet προσδοκούμε ότι θα πετύχουμε γρήγορα πολύ καλή τοποθέτηση σε όλη την αγορά και θα κατακτήσουμε μερίδια και στον τομέα των συσκευών κινητής».

    westnet

    O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Distribution Χρήστος Καλογεράκης δήλωσε σχετικά «Η Westnet Distribution με συνέπεια και συνέχεια στο επιχειρηματικό της πλάνο, εξελίσσεται, προσαρμόζεται στα δεδομένα της αγοράς, υλοποιεί αποκλειστικές συνεργασίες, διευρύνει το πελατολόγιο και τις προϊόντικές της κατηγορίες στοχεύοντας σε κερδοφόρες αγορές. Διαγράφει έντονα αναπτυξιακή πορεία η οποία αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα του 2014. Η συνεργασία με τη Lenovo αφενός μας τιμά και αφετέρου σηματοδοτεί μια νέα εποχή η οποία μας βρίσκει αναδιοργανωμένους και έτοιμους για νέες προκλήσεις. Το νέο τμήμα Mobility έχει στόχο την κεφαλαιοποίηση από την πλευρά των πελατών μας της άριστης σχέσης και συνεργασίας της εταιρείας με όλες της αλυσίδες λιανικής και τους operators».

    Στο περιθώριο της εκδήλωσης κατά την οποία ανακοινώθηκε η συνεργασία των Lenovo και Westnet Distribution, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Distribution κ. Χρήστος Καλογεράκης και ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, μας μίλησαν για τις προσδοκίες και τους στόχους των δύο εταιρειών, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles