16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Westnet: Ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω της υπηρεσίας ECOS E-Invoicing της SoftOne Κύπρου

    SoftOne logo

    Την cloud λύση ECOS E-Invoicing της SoftOne Κύπρου επέλεξε η Westnet Κύπρου που δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων τεχνολογίας αντιπροσωπεύοντας στην Κύπρο μεγάλους κατασκευαστές τεχνολογικών προϊόντων. Λειτουργώντας στην cloud πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft, η υπηρεσία ECOS E-Invoicing που διασυνδέθηκε ήδη με την κεντρική μηχανογράφηση της Westnet Κύπρου, επιτρέπει στην εταιρεία να διαχειρίζεται εύκολα, απλά και σε σύντομο χρόνο τον μεγάλο όγκο των εκδιδόμενων παραστατικών πωλήσεων της, απαλλάσσοντας την συνάμα από κάθε δαπανηρή και χρονοβόρα εργασία εκτύπωσης, φυσικής αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και παράδοσης των έντυπων τιμολογίων.

    Ο κ. Νίκος Τσαρούχας, Country Manager της Westnet στην Κύπρο, αναφερόμενος στο θέμα της συνεργασίας με την SoftOne Κύπρου επεσήμανε σχετικά: “Η cloud υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης ECOS E-Invoicing ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες καθημερινά ανάγκες επικοινωνίας μας, με πλήθος πελατών. Η άμεση και ασφαλής ανταλλαγή σημαντικού πλήθους ηλεκτρονικών παραστατικών, συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε συναλλασσόμενο πελάτη μας”.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η Westnet Κύπρου, μέσω της λύσης ECOS E-Invoicing, ξεκίνησε και αποστέλλει πλέον στους πελάτες της, πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια απευθείας μέσα από το εμπορικό της λογισμικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles