20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Westworld πέτυχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που είχε πρεμιέρα του HBO εδώ και τρία χρόνια

    Είναι η σειρά που συζητάνε άπαντες μετά το πρώτο επεισόδιο, το καινούργιο δυνατό χαρτί του HBO, που μπορεί να μην έφτασε στα επίπεδα του Game of Thrones για παράδειγμα, ωστόσο το buzz που έκανε η πρεμιέρα της ακούστηκε και με το παραπάνω. Μαζί του και τα νούμερα τηλεθέασης που τόσο μεγάλα είχε να δει εδώ και τρία χρόνια το HBO, όσο αφορά πρεμιέρα νέου show. Το Westworld λοιπόν μέτρησε στο παρθενικό του επεισόδιο 3.3 εκατομμύρια τηλεθεατές σύμφωνα με το Entertainment Weekly, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική που είχε πριν καν βγει στη μικρή οθόνη.

    hbo-now-launching-on-ps4-ps3-ahead-of-westworld-debut_1uz8

    Αυτό το νούμερο είναι το καλύτερο για το HBO από την εποχή του True Detective και τον Ιανουάριο του 2014, και για να καταλάβει κανείς το μέγεθος, την περασμένη σεζόν το πολυδιαφημισμένο Vinyl που κόστισε πολλά και έφυγε και νωρίς από τη μέση, είχε μετρήσει στον πιλότο του μόλις 764.000 τηλεθεατές.
    Τα 4.2 εκατομμύρια βέβαια του Game of Thrones από το 2011 παραμένουν στην κορυφή, ωστόσο και πάλι το επίτευγμα του Westworld δεν είναι μικρό. Η φήμη του show διαδόθηκε ταχύτατα από στόμα σε στόμα, κάτι που συμβαίνει με όλες τις παραγωγές του HBO που από το ξεκίνημα της πρώτης σεζόν καταφέρνουν να ελκύουν το κοινό. Μένει τώρα να δούμε πως θα τα πάει η σειρά και στη συνέχεια και αν θα καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles