17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι πιθανότητες έχεις να πεθάνεις από αστεροειδή στην Αμερική;

    Κάθε φορά που έρχεται το Πάσχα στην Ελλάδα και στην Ελληνική περιφέρεια ειδικά, θυμόμαστε το εκρηκτικό ταμπεραμέντο μας, κάθε χρονιά δυστυχώς, ακούμε για κάποιο θάνατο από πυροτεχνήματα. Και κάθε φορά που το ακούμε, σκεφτόμαστε το «άκυρο» του πράγματος. Φανταστείτε τώρα πόσο άκυρο ακούγεται αυτό σε μία χώρα που δεν διαθέτει  ευρέως διαδεδομένο Πάσχα (με τον τρόπο που το γιορτάζουν οι Ορθόδοξοι). Όπως τις ΗΠΑ.

    Οι στατιστικολόγοι του Economist έφτιαξαν ένα πολύ ενδιαφέρον Infographic που δείχνει τις πιθανότητες θανάτου των Αμερικανών από διάφορες αιτίες, άκυρες και μη, ενώ βασίζεται στην καταγραφή όλων των θανάτων της χώρας από το 2008, έως και σήμερα. Δείτε το infographic παρακάτω. Και προσέξτε με προσοχή την πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από πυροτεχνήματα: 1 στις 50.729.141. (Εδώ στην Ελλάδα, πρέπει να είναι μία στα 10 εκατομμύρια περίπου).

    Στις «συχνές» αιτίες θανάτου για την χώρα περιλαμβάνεται η καρδιοπάθεια, τα ατυχήματα, η αυτοκτονία, τα όπλα, το περπάτημα (WTF), το πνίξιμο από τροφή, η φωτιά, οι μετεγχειρητικές επιπλοκές, το αλκοόλ και οι σκάλες… Σημειώνουμε, όμως, μετά λύπης μας πως ο πιο δύσκολος τρόπος να πεθάνεις είναι και ο πιο διασκεδαστικός: από αστεροειδή :/

    Πηγή: The Laughing Squid

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles