21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ποιος προσπαθεί να «πεθάνει» την HTC;

    Αν σερφάρετε στις κεντρικές σελίδες όλων των μεγάλων τεχνολογικών sites της Αμερικής, εκτός από το Xbox One, θα δείτε να κυριαρχεί στα featured posts τους, το θέμα της HTC και της μεγάλης αποχώρησης στελεχών της, κυρίως από το hub των ΗΠΑ.

    htc one

    Αρκετά στελέχη όπως ο Kouji Kodera, Chief Product Officer, ο Jason Gordon, αντιπρόεδρος της εταιρείας για τον τομέα της επικοινωνίας, η Rebecca Rowland, Global Retail Marketing Manager, ο John Starkweather, director of digital marketing και τελευταία αποχώρηση θεωρείται αυτή του Product Strategy Manager, Eric Lin.

    Όλες αυτές οι παραιτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα 3 μηνών και είναι αλήθεια πως το πρώτο τρίμηνο του έτους, οικονομικά, δεν ήταν καλό για την HTC. Το HTC One, αν και το πιο όμορφο τηλέφωνο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, δεν έχει κάνει τις πωλήσεις αρχικά που ήλπιζαν. Κυρίως γιατί αντιμετώπισε καθυστερήσεις στην παραγωγή. Έτσι, καθυστέρησε η κυκλοφορία του και ανακόπηκαν οι πωλήσεις, έστω κι αν τώρα φαίνεται να ανεβαίνει σταθερά.

    Μέσα στο διάστημα της αργοπορίας όμως, ήρθε το Samsung Galaxy S4 και σάρρωσε τα πάντα. Δημοσιότητα, hype, πωλήσεις. Τι σημαίνει αυτό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει χώρος για ένα μόνο high end τηλέφωνο και η HTC θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Αντίθετα, αυτό που μεταδίδεται από όλα τα τεχνολογικά sites είναι πως έχει πιάσει την HTC, ένας πανικός μετά το λανσάρισμα του Galaxy S4. Πανικός που φαίνεται να αποτυπώνεται σε αυτό το tweet που έστειλε ο Eric Lin στους followers του:

    Εμείς, θα επιλέξουμε ως σημαντικό ένα άλλο tweet του Eric Lin, πριν ξεσπάσει αυτό το κύμα αρνητικής δημοσιότητας στην HTC:


    Κι αν κανείς θέλει να εντοπίσει ένα πρόβλημα στην HTC, είναι αυτό. Πως πρέπει να επιλέγει λίγο καλύτερα για ποιους και γιατί βγάζει τηλέφωνα.  Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Κι αν πιστεύουν κάποια στελέχη της HTC, ή μέρος του ειδικού τύπου ότι μπορεί να γίνει Samsung, πρόβλημά της. Μπορεί να το προσπαθήσει. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως μπορεί να είναι αυτό που ξέρει καλύτερα. Να είναι η HTC που έβγαλε το HTC One, ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο τηλέφωνο, αλλά και άλλες εξαιρετικές συσκευές που βάζουν τα γυαλιά, σχεδιαστικά αλλά και σε επίπεδο software, σε πολλές άλλες εταιρείες, σε πολλές άλλες συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles