21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι πιστεύουν οι fan της Nokia για το Samsung Galaxy S4 Zoom;

    Είδατε και είδαμε πως η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα την «φωτογραφική» έκδοση του Samsung Galaxy S4, το Samsung Galaxy S4 Zoom, ένα smartphone που μπορεί να ισχυριστεί, από άποψη σχεδιασμού, ότι είναι «όσο πιο φωτογραφικό γίνεται». Ο σχεδιασμός του έχει προκαλέσει αρκετές (θετικές και αρνητικές) αντιδράσεις. Οι έτεροι φανατικοί υποστηρικτές των φωτογραφικών τηλεφώνων, οι Nokia fans, βρήκαν ένα ευφάνταστο τρόπο να εκφράσουν την άποψή τους για τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy S4 Zoom και είναι αυτός:

    Frankenphone

    Μπορεί η Nokia να είχε παρουσιάσει το «χοντρούλι» Nokia Pure View 808, αλλά με την παραπάνω κατασκευή οι φίλοι των Φινλανδών, μάλλον περνάνε το μήνυμα ότι το Samsung Galaxy S4 Zoom «έχει ξεφύγει».

    Πέρα από το χιουμοράκι πάντως (επιτυχημένο πολύ, είναι αλήθεια), το φωτογραφικό τηλέφωνο που ετοιμάζει η Nokia, το Nokia EOS, αναμένεται να κλέψει καρδιές, εκτός από φωτογραφικά και αισθητικά επίσης και απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής, το design δεν έχει επιδεχτεί καμία έκπτωση σε σχέση με τον σχεδιασμό ενός smartphone.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles