25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τι κάνει κανείς για ένα δωρεάν BlackBerry 10;

    Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των BlackBerry 10 συσκευών, των συσκευών που μάλλον θα μας κάνουν να ερωτευτούμε τη RIM και πάλι. Το CrackBerry.Com σε συνεργασία με την RIM κάνει ένα διαγωνισμό. Ρωτάει: Τι θα κάνατε για να κερδίσετε ένα BlackBerry 10 τηλέφωνο; Σε απάντηση, οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν φωτογραφικό υλικό ή βίντεο με το «τόλμημά» τους και εκείνο που θα μαζέψει τα περισσότερα “Like”, θα κερδίσει ένα smarpthone BlackBerry 10.

    Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, αλλά υπάρχει μία που μάλλον κερδίζει τις εντυπώσεις και μάλλον θα κερδίσει. Πρόκειται για την Deborah St. Pierre, η οποία δήλωσε στο CrackBerry πως προκειμένου να κερδίσει, θα έκανε μία φωτογράφιση με το bikini της με θέμα το BlackBerry. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε, το βίντεο της οποίας βλέπετε παρακάτω.

    Ένας άλλος τύπος έφαγε ένα πολύ πικάντικο burger και ένας άλλος έκανε τατουάζ BlackBerry στην πλάτη του, αλλά αυτοί μάλλον δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στη Deborah, έτσι δεν είναι; Δείτε όλες τις συμμετοχές εδώ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles